Hot Models

Ne themeluar në vitin 2011, është një nga prodhuesit kryesorë të Sigurimit dhe të zgjuar në shtëpi prodhuesit e produkteve në Kinë.

Interhome Seku - IOT Products Manufactuer

Ne sinqerisht shpresojmë për arritjen e bashkëpunimit të fitojë të fitojë me ju.

Ne ofrojmë me cilësi të lartë, kosto-efektive produkteve dhe shërbimeve për klientët e gjithë bota

Interhome është partneri juaj i besuar në pajisjet automatizimi në shtëpi, sistemet, teknologji, dhe më shumë. të vazhduar me përmbajtjen tonë të fundit dhe të shohim përpara për të filluar biznes me ju sot.

Ne u themelua në vitin 2011, një nga prodhuesit kryesorë të Sigurimit Traditional CCTV në qytetin Shenzhen të Kinës. Me trendin e teknologjisë së industrisë dhe nevojave të tregut, ne tani kryesisht prodhojnë Smart Home Produkte të Sigurimit, duke punuar me klientët globale, duke përfshirë edhe ata lojtarë kryesorë platformë e-commerce si Amazon, Newegg, Fipkart ... etj.

Ne sinqerisht shpresojmë për të arritur të fitojë të fitojë bashkëpunim me ju.