panas Models

Urang diadegkeun dina 2011, mangrupa salah sahiji produsén Kaamanan jeung Smart Imah Produk ngarah di Cina.

InterHome Secu - IoT Produk Manufactuer

Urang tulus mudahan achieving Win-Win migawé bareng kalayan anjeun.

Urang nyadiakeun kualitas luhur, produk jeung jasa kos-éféktif pikeun konsumén di sabudeureun dunya

InterHome mangrupakeun pasangan dipercanten anjeun dina alat automation imah, sistem, téhnologi, jeung lianna. tetep nepi ka eusi panganyarna kami sarta kasampak maju ka dimimitian bisnis sareng anjeun dinten.

Kami diadegkeun dina 2011, salah sahiji ngarah Tradisional CCTV Kaamanan Produsén di kota Shenzhen, Cina. Jeung trend téhnologi tina kabutuhan industri & pasar, urang ayeuna utamana ngahasilkeun Smart Imah Kaamanan Produk, gawé bareng konsumén global, kaasup jalma utama e-commerce platform pamaén kawas Amazon, Newegg, Fipkart ... ect.

Urang tulus mudahan pikeun ngahontal Win-Win Kerjasama sareng anjeun.