Cina pabrik iHS-W200MP3B jeung pabrik | InterHome

iHS-W200MP3B

Pondok Description:

FV-A10 100% Wire-Free,FHD1080P IP Camera   6700mA 2pcs 18650 rechargeable battery   Battery Standby time: 10 months   Battery Use time: 4 months (10 times trigger/day)   8m PIR, 10m IR Day/Night, IP65 waterproof, APP: Cloudedge       Image Sensor 1/3″ Color CMOS Display Resolution 1080P(1920*1080) Mini. Illumination 0Lux (with infrared led on) Lens Type Waterproof Glass Lens  Viewing Angle 120° Focal Length 2.5mm LED 3pcs Array IR LEDs IR Dist...


jéntré produk

Tags produk

iHS-W200MP3B (2) iHS-W200MP3B (1)

FV-A10
100% Kawat-Free, FHD1080P IP kaméra  
18650 batré rechargeable 6700mA 2pcs  
waktos batré sayaga: 10 bulan  
Batré Paké waktu: 4 bulan (10 kali pemicu / dinten)  
8m Pir, 10m IR Poé / Peuting, IP65 waterproof, aplikasi: Cloudedge  
   
gambar sénsor 1/3 "CMOS Warna
Resolusi tampilan 1080p (1920 * 1080)
Mini. panerangan 0Lux (kalawan Infrabeureum dipingpin on)
lensa Tipe Waterproof Kaca lénsa 
nempo Angle 120 °
Panjang fokus 2.5mm
LED 3pcs LEDs IR Array
IR Jarak 10 méter (32ft.)
Dinten Peuting Mode robah Otomatis kalawan IR-motong removable
gambar skéma H.264
Gambar kotakna Rate 25fps (1080p), 25fps (720p)
resolusi 1920 * 1080 (1080p), 1280 x 720 (720p)
Input / Kaluaran Diwangun-di mic & Speaker
audio skéma PCM / G.726, Dua Jalan Audio
panyimpenan Rojongan SD Card max 128GB, NVR, Awan Panyimpenan
WIFI 802.11b / g / n;  
Kaamanan nirkabel WEP, WPA, WPA2
jauh Aksés P2P
indikator Lampu Biru, Beureum
Pir sénsor 8 méter (26ft.)
batre 3.7V / 6400mAh 2pcs 18650
carjer DC5V / 1A
Suhu ngagawekeun -20 ° C ~ 50 ° C
kalembaban ngagawekeun 20% ~ 85%; non-condensing
Sertipikat CE, FCC, RoHS
magnét kuat magnét
ukuran 62 (L) X54 (W) X100 (H) mm
beurat 250g (teu kaasup basa)

TIM1 TIM3 TIM4 TIM2


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami